juni 5

Hoe krijg je krullen als man?

Hoe krijg je eigenlijk krullen als man? Misschien droom jij ook wel van mooie krullen, maar heb je momenteel steil haar...

Een lastig pakket zou je denken, alhoewel: er zijn verschillende manieren om krullen te krijgen als man.

In dit artikel geven we je een overzicht van 6 tips die jij kunt gebruiken om krullen te krijgen.  

1. Gebruik Krulversterkers

Krulversterkers zijn speciaal ontworpen producten die helpen bij het definiëren en versterken van krullen.

Kies een krulversterker die past bij jouw haartype en breng het gelijkmatig aan op vochtig haar. Laat je haar natuurlijk drogen of gebruik een diffuser voor extra volume.

2. Maak Gebruik van Hitte

Een snelle manier om krullen te creëren is door gebruik te maken van een krultang of krulstaaf.

Wikkel kleine plukjes haar om de tang of staaf, houd ze een paar seconden vast en laat ze los voor mooie krullen. Vergeet niet om een hittebeschermende spray te gebruiken om je haar te beschermen.

3. Probeer Papillotten of Twist-outs

Papillotten zijn flexibele rollers die je kunt gebruiken om krullen te creëren zonder hitte.

Verdeel je haar in secties, draai elke sectie om een papillot en laat ze 's nachts zitten voor natuurlijke krullen. Twist-outs zijn een vergelijkbare optie waarbij je secties haar draait en vastzet voor gedefinieerde krullen.

4. Scrunch Je Haar

Voor mannen met natuurlijke golven is scrunchen een geweldige techniek om de golven te accentueren.

Breng een krulversterker aan op vochtig haar en knijp zachtjes in je haar terwijl het droogt om de krullen te activeren.

5. Overweeg Een Permanent

Als je op zoek bent naar langdurige krullen, overweeg dan een permanent. Een kapper kan je adviseren over het beste type permanent voor jouw haartype en gewenste krulpatroon.

6. Experimenteer met Haarstyling

Probeer verschillende haarstijlen en technieken om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw haar. Van losse beachy golven tot strakke krullen, er zijn eindeloze mogelijkheden om je haar te stylen.

Met deze tips kun je als man eenvoudig prachtige krullen krijgen, ongeacht je haartype. Experimenteer en ontdek welke technieken het beste werken voor jouw gewenste look. Laat je krullen stralen en rock die nieuwe look met trots!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik krullen krijgen als man met steil haar?

Als man met steil haar zijn er verschillende manieren om krullen te krijgen. Je kunt gebruikmaken van krulverstevigers of -versterkers, een krultang gebruiken, papillotten of twist-outs proberen, je haar scrunchen, of zelfs overwegen om een permanent te nemen voor langdurige krullen.

Zijn er natuurlijke methoden om krullen te krijgen als man?

Ja, er zijn natuurlijke methoden om krullen te krijgen als man. Je kunt je haar scrunchen terwijl het droogt, papillotten gebruiken om je haar 's nachts te krullen zonder hitte, of twist-outs proberen voor gedefinieerde krullen zonder het gebruik van warmte.

Welke haarproducten kan ik gebruiken om krullen te krijgen als man?

Er zijn speciale haarproducten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om krullen te definiëren en te versterken. Krulversterkers, mousses en gels zijn allemaal goede opties om je krullen te accentueren en te definiëren.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie bij het krullen van mijn haar als man?

De tijd die nodig is om resultaat te zien bij het krullen van je haar als man, hangt af van de methode die je kiest en je haartype. Sommige methoden, zoals het gebruik van een krultang, geven direct resultaat, terwijl andere methoden, zoals het gebruik van papillotten, wat meer tijd nodig hebben om 's nachts te werken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>