juni 5

Hoe log je in op Basispoort?

Hoe log je in op Basispoort? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je kunt inloggen op Basispoort, het platform voor digitale leermiddelen op school. Basispoort maakt het makkelijk om toegang te krijgen tot allerlei handige tools voor je lessen. Dus, als je wilt weten hoe inloggen Basispoort werkt, lees dan verder en ontdek hoe je snel en simpel in Basispoort kunt komen!

Wat is Basispoort?

Wat is Basispoort? Basispoort is een handige digitale toegangspoort voor leerlingen en leerkrachten. Het zorgt ervoor dat je makkelijk bij verschillende leermiddelen en educatieve apps kunt komen met één inlog. Geen gedoe meer met verschillende wachtwoorden en websites! Basispoort helpt je om snel en eenvoudig te werken en te leren, zonder tijd te verliezen aan inlogproblemen.

Hoe log je in op Basispoort?

Om in te loggen op Basispoort, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Ga naar de website van Basispoort
  Open je webbrowser en ga naar de website van Basispoort.
 2. Klik op ‘Inloggen’
  Op de homepage van Basispoort zie je een knop met ‘Inloggen’. Klik hierop om naar de inlogpagina te gaan.
 3. Kies je rol
  Je krijgt nu de optie om te kiezen of je een leerling, leerkracht of ouder bent. Selecteer de juiste optie.
 4. Voer je gegevens in
  Voor leerlingen: vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze heb je van je leerkracht gekregen. Voor leerkrachten: gebruik je schoolaccountgegevens. Ouders gebruiken de inloggegevens die ze van de school hebben ontvangen.
 5. Klik op ‘Log in’
  Nadat je je gegevens hebt ingevuld, klik je op de knop ‘Log in’. Je wordt nu naar je persoonlijke dashboard gebracht.

Inloggen Basispoort is heel simpel als je deze stappen volgt. Als je toch problemen hebt, kun je altijd je leerkracht of de ICT-coördinator om hulp vragen. Veel succes en plezier met je digitale leermiddelen!

Waarom kan ik niet inloggen op Basispoort?

Er zijn verschillende redenen waarom je misschien niet kunt inloggen op Basispoort. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hoe je ze kunt oplossen:

 • Verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord: Controleer of je de juiste inloggegevens gebruikt. Vraag je leerkracht om hulp als je je wachtwoord bent vergeten.
 • Verkeerde website: Zorg ervoor dat je op de juiste Basispoort-website bent. Gebruik de link die je van school hebt gekregen.
 • Account geblokkeerd: Na te veel foutieve inlogpogingen kan je account tijdelijk worden geblokkeerd. Wacht even of vraag je leerkracht om je account opnieuw te activeren.
 • Technische problemen: Soms zijn er technische problemen met de website, net als bij Zermelo. Probeer het later nog eens of vraag je ICT-coördinator om hulp.
 • Verouderde browser: Zorg ervoor dat je browser up-to-date is. Basispoort werkt het beste met de nieuwste versies van populaire browsers zoals Chrome, Firefox of Edge.

Met deze tips kun je de meeste inlogproblemen snel oplossen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>