juni 5

Hoe log je in op Parro?

Hoe log je in op Parro? Parro is een handige app voor ouders en leerkrachten om makkelijk met elkaar te communiceren. In dit artikel leer je stap voor stap hoe je kunt inloggen op Parro. Of je nu een ouder bent die op de hoogte wil blijven van het schoolleven van je kind, of een leerkracht die snel informatie wil delen, inloggen Parro is eenvoudig en snel.

Wat is Parro?

Wat is Parro? Parro is een app van ParnaSys die ouders en leerkrachten helpt om in contact te blijven, en wordt vaak naast leerlingomgevingen als Moo gebruikt. Met Parro kun je berichten sturen, foto’s delen en afspraken maken. Het is een handige manier om op de hoogte te blijven van alles wat er op school gebeurt. Of je nu wilt weten wat je kind die dag heeft gedaan of belangrijke informatie wilt ontvangen, Parro maakt het allemaal mogelijk.

Hoe log je in op Parro?

Inloggen op Parro is heel eenvoudig en snel te doen. Volg deze stappen om toegang te krijgen tot je account. Deze stappen werken ook voor het inloggen op ParnaSys of het inloggen op Ouderportaal:

  1. Ga naar de website https://talk.parro.com/ of download de Parro app in de App Store of Google Play Store.
  2. Vul de schoolnaam van je kind in.
  3. Vul je e-mailadres in. Dit is het e-mailadres dat je bij de school hebt opgegeven.
  4. Vul je wachtwoord in. Dit wachtwoord heb je per e-mail van de school ontvangen.
  5. Klik op “Inloggen”.

En klaar! Je bent nu ingelogd op Parro. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken en de stappen volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen. Inloggen Parro is echt zo simpel!

Waarom kan ik niet inloggen op Parro?

Soms kun je niet inloggen op Parro. Hier zijn een paar mogelijke oorzaken en oplossingen:

  • Verkeerde schoolnaam: Controleer of je de juiste schoolnaam hebt ingevuld.
  • Verkeerd e-mailadres: Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld. Dit is het e-mailadres dat je bij de school hebt opgegeven.
  • Verkeerd wachtwoord: Controleer of je het juiste wachtwoord hebt ingevuld. Dit wachtwoord heb je per e-mail van de school ontvangen.
  • Wachtwoord vergeten: Ga naar “Wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina en vraag een nieuw wachtwoord aan.
  • Technische problemen: Er zijn soms technische problemen met Parro. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de school van je kind.

Als je nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact op met de school voor hulp.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>