juli 1

Wat is het vermogen van Jutta Leerdam? [2024]

Wat is het vermogen van Jutta Leerdam? Naast haar razendsnelle rondjes op het ijs heeft Jutta Leerdam een indrukwekkend fortuin opgebouwd.

Dit artikel duikt in haar wereld van schaatsen, sociale media succes en haar opkomende merk, terwijl het onthult hoeveel ze verdient bij Jumbo-Visma en via haar online kanalen.

Leer meer over hoe deze Nederlandse schaatsster, met haar charme en prestaties, haar weg naar financiële vrijheid heeft gebaand.

Wat is het vermogen van Jutta Leerdam?

Jutta Leerdam, de Nederlandse schaatskoningin en sociale media sensatie, staat bekend om meer dan haar razendsnelle rondjes op het ijs.

Met een geschat vermogen van €4.620.000 in 2024, verdient ze niet alleen maandelijks tussen de €50.000 en €62.500 bij Jumbo-Visma, maar haalt ze ook nog eens €45.000 per maand binnen via haar online activiteiten.

Deze jonge atlete bouwde haar fortuin op met een combinatie van schaatsprestaties, sponsorcontracten en een groeiende Instagram-aanhang.

Wie is Jutta Leerdam?

Wie is Jutta Leerdam? Deze Nederlandse langebaanschaatser, geboren op 30 december 1998, is niet alleen een sportieve superster maar ook een sociale mediapersoonlijkheid.

Opgegroeid in ‘s-Gravenzande, begon ze op haar elfde met schaatsen en stoomde ze snel door naar de top. Met negen Nederlandse kampioenschappen, vier Europese titels en drie wereldkampioenschappen op haar naam is Jutta een ware legende op het ijs.

Momenteel studeert ze Commerciële Economie in Groningen en blijft ze haar merk versterken, zowel op als buiten de schaatsbaan.

Waar heeft Jutta Leerdam haar vermogen mee opgebouwd?

Jutta Leerdam heeft haar vermogen opgebouwd met een combinatie van schaatsprestaties, lucratieve sponsordeals en haar groeiende populariteit op sociale media.

Als een van Nederlands meest gevolgde atleten op Instagram (4,3 miljoen volgers), heeft ze een breed publiek bereikt en haar persoonlijke merk uitgebreid, wat haar aanzienlijke inkomsten oplevert.

Hoeveel verdient Jutta Leerdam per maand?

Jutta Leerdam verdient naar schatting tussen de €50.000 en €62.500 per maand tijdens haar periode bij Jumbo-Visma. Dit salaris weerspiegelt haar status als topatleet en haar waarde voor het team.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Jutta Leerdam? 

In 2024 wordt het geschatte vermogen van Jutta Leerdam op €4.620.000 geschat.

Wat is het geschatte salaris van Jutta Leerdam? 

Het geschatte salaris van Jutta Leerdam bij Jumbo-Visma bedraagt tussen de €50.000 en €62.500 per maand.

Is Jutta Leerdam Miljonair?

Ja, Jutta Leerdam wordt beschouwd als een miljonair, gezien haar geschatte vermogen van meer dan €4 miljoen in 2024.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>