juni 5

Waar woont Jade Anna?

Waar woont Jade Anna? Jade Anna van Vliet, geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk, is een sprankelende Nederlandse influencer.

Met haar passie voor lifestyle, beauty en fashion verovert ze de harten van velen op YouTube, TikTok en Instagram. Van vlogs tot inspirerende posts, ze doet het allemaal.

Benieuwd naar waar deze inspirerende dame woont? Blijf lezen en ontdek meer over Jade Anna's leven en haar thuisbasis!


Waar woont Jade Anna?

Jade Anna van Vliet, geboren op 15 juli 2004 in, is al sinds haar jeugd een echte Noord-Hollandse. 

Opgegroeid in Heemskerk begon ze haar avontuur als vlogger op slechts 11-jarige leeftijd. Hoewel haar influencer-carrière haar over de hele wereld heeft gebracht, blijft Heemskerk haar thuisbasis.

Momenteel, op 19-jarige leeftijd, woont Jade Anna nog steeds in Heemskerk, waar ze haar digitale imperium runt vanuit haar gezellige woning in het centrum van het dorp.

Dus, waar woont Jade Anna? In haar vertrouwde thuisstad Heemskerk, waar haar reis als influencer begon en waar ze nog steeds haar roots heeft.


Waar komt Jade Anna vandaan?

Jade Anna van Vliet, afkomstig uit het pittoreske Heemskerk, Noord-Holland, was een dynamische influencer die haar dagen vulde met het delen van haar passie voor lifestyle en beauty op YouTube, TikTok en Instagram.

Als een van de grootste influencers van Nederland, begon ze haar reis als vlogger op 11-jarige leeftijd, waarbij ze haar leven in Heemskerk documenteerde.

De stad staat bekend om zijn schilderachtige landschappen, met uitgestrekte stranden en historische bezienswaardigheden zoals Slot Assumburg.

Jade Anna bracht haar dagen door met het creëren van content die haar miljoenen volgers inspireerde en vermaakte. Van het delen van make-up tutorials tot het laten zien van haar dagelijkse avonturen, ze bracht een stukje van Heemskerk naar de wereldwijde online gemeenschap.


Wie is Jade Anna? Een kijkje in het leven

Wie is Jade Anna? Jade Anna van Vliet, geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk, Noord-Holland, begon haar avontuur in de wereld van sociale media op een jonge leeftijd.

Op slechts 11-jarige leeftijd lanceerde ze haar YouTube-kanaal, Forever Jade, waar ze haar passie voor mode en cosmetica deelde.

Haar vlogs trokken al snel een grote schare volgers, waardoor ze verschillende modellenklussen kon bemachtigen. Op haar 16e maakte ze haar relatie met Gio Latooy openbaar, wat haar carrière als influencer een enorme boost gaf.

Inmiddels is Jade Anna een gevestigde naam in de Nederlandse influencerwereld, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en 1,7 miljoen op TikTok.

Ze staat bekend om haar enthousiasme voor lifestyle en beauty, waarbij ze haar digitale dagboek volgt en haar volgers meeneemt op haar avonturen.

Hoewel ze vooral bekend is geworden door haar vlogs op YouTube, heeft ze haar gezicht ook laten zien op platforms zoals Instagram en TikTok, waar ze een enorme aanhang heeft vergaard.

Bovendien heeft Jade Anna inmiddels een relatie met Ajax-voetballer Kenneth Taylor. 


Jade Anna huis

Met 1 miljoen volgers op TikTok verdient Jade Anna zo'n € 20.000 per post en dat terwijl ze pas 19 jaar is. 

Om dit te vieren heeft ze zichzelf beloond met het kopen van een prachtige woning in Heemskerk. 

Deze stond te koop voor een vraagprijs van € 475.000. Jade Anna wist
€ 10.000 euro korting te bedingen en kocht het optrekje voor € 465.000. 

Een hypotheek was niet nodig, want de jonge influencer betaalde met eigen geld.


Veelgestelde vragen

Waar woont Jade Anna?

Jade Anna woont in Heemskerk, Noord-Holland.

Hoe groot is het huis van Jade Anna?

Jade Anna heeft een maisonnette in Heemskerk met een oppervlakte van 137 vierkante meter.

Hoeveel heeft Jade Anna voor haar huis betaald?

Jade Anna kocht haar huis voor 465.000 euro, na het bedingen van een korting van 10.000 euro op de oorspronkelijke vraagprijs van 475.000 euro.

Met wie heeft Jade Anne een relatie?

Jade Anne had heel lang een relatie met Gio Latooy. Inmiddels heeft zij een nieuwe vlam, namelijk Kenneth Taylor.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>