juni 11

Beste Bodygroomer [Test 2024]

Onze favoriete bodygroomer

BALZY - The BushBuster 3.0

BALZY - The BushBuster 3.0

De BALZY BushBuster 3.0 is speciaal gemaakt om op een comfortabele, relaxte en veilige manier te trimmen (o.a. speciaal de schaamstreek). Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale keramische SafeShave™ blades.

Ook is hij compleet waterdicht volgens de IPX7 rating. Hij heeft een 6000 RPM motor waardoor die maar liefst 70 minuten lang mee gaat.  

Wat is de beste bodygroomer? Wanneer je liever geen haar hebt op je lichaam, dan is de bodygroomer ideaal. Met gemak scheer je al het overtollige baard- en okselhaar weg, maar dit handige apparaat is ook perfect geschikt voor het verwijderen van het haar op je rug en benen.

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in bodygroomers hebben wij dit artikel geschreven! Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende bodygroomers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Bodygroomers

BALZY - The BushBuster 3.0

Beste Koop Bodygroomer
1. BALZY - The BushBuster 3.0

Beste bodygroomer

Beste Bodygroomer Intieme Delen
2. Xavix bodygroomer

Gruttz®️ Bodygroomer Mannen - Manscaping - Body Trimmer Heren - Bodygroom - Extreem Krachtige Motor - Schaamhaar

Beste Bodygroomer Mannen
3. Gruttz®️ Bodygroomer Mannen

Philips BG105/10 1000 serie - Body groom 100% waterdicht

Beste Waterdichte Bodygroomer
4. Philips BG105/10 1000

Braun Body BS1000 - Mini Trimmer - Wit

Beste Budget Bodygroomer
5. Braun Body BS1000

Top 10 meest verkochte bodygroomers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op de onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire bodygroomers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top bodygroomers bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Bodygroomer?

Het kopen van een goede bodygroomer is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste bodygroomers. 

Top 5: Beste Scheermesjes

Voordat je een bodygroomer koopt, is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische, maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Draadloos

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen of je een draadloze bodygroomer wil hebben. Sommige hebben nog een draad verbinding. Een draadloze moet je vaker oplader maar die kan je wel gemakkelijk mee nemen. Ga dit dus goed voor jezelf na.

Lengtestanden

Verder is het goed om te kijken naar de lengtestanden van de bodygroomer. De ene bodygroomer heeft een langere dan de andere. Dit moet namelijk wel overeen komen met jou wensen. Als de lengtestand te kort is kan je makkelijk teleurgesteld worden.

Veiligheid

Bodygroomers hebben verschillende veiligheidstanden. Deze zijn er om te voorkomen dat je jezelf bezeert tijdens het scheren.  Bekijk de bodygroomers goed en bepaal wat je belangrijk vind als veiligheid. Op deze manier heb je geen miskoop en bezeer je jezelf niet.

Waterdichtheid

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de waterdichtheid van de bodygroomer. Sommige mensen vinden het fijn om onder de douche te scheren. Dan is dit wel een cruciaal aspect om naar te kijken. Bekijk dit dus van te voren goed voordat je een aankoop doet.


Wat is de beste Bodygroomer van 2024? 

Wat is de beste bodygroomer van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten bodygroomers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste bodygroomers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke bodygroomers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  BALZY - The BushBuster 3.0

BALZY - The BushBuster 3.0

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De BALZY - The BushBuster 3.0 komt als beste uit onze test. Hij is speciaal gemaakt om je ballen op een veilige manier te kunnen scheren. Je ballen scheren is voor velen namelijk best eng om te doen maar met de BALZY bodygroomer is dat definitief verleden tijd.

Dit komt namelijk door de keramische SafeShave™ blades. Hierdoor kan je comfortabel, relaxt en veilig je ballen trimmen. Doe je dit graag onder de douche? Dan is dat geen probleem. Dit scheerapparaat is namelijk volledig waterdicht volgens de IPX7 rating. Uiteraard is dit product niet alleen maar geschikt voor je edele delen. Deze bodygroomer scheert je hele lichaam glad op een soepele, pijnloze manier. 

De krachtige accu heeft een 6000 RPM motor waardoor die maar liefst 70 minuten mee gaat. De BALZY is ook geschikt om veilig de rest van je lichaam te scheren. 

Voordelen

 • Comfortabel, relaxt en veilig trimmen met SafeShave™ blades
 • Volledig waterdicht (IPX7 rating)
 • Krachtige accu 
 • Aanpasbare trimlengte

Nadelen

 • Mesjes moeten na een tijdje vervangen worden

2. Xavix Bodygroomer

Beste bodygroomer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar de beste bodygroomer voor de intieme delen? De Xavix Bodygroomer is perfect voor het scheren van de intieme zone. Hierdoor verwijder je met gemak alle haartjes rondom de schaamstreek.

Met deze bodygroomer is het mogelijk om onder de douche te scheren waardoor jij gemakkelijk nat kunt scheren. Daarnaast is hij geschikt voor alle haartype en multifunctioneel in gebruik. Het scheren gaat volledig pijnloos wat ook weer een groot pluspunt is bij het scheren van de intieme zones.

De bodygroomer is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een krachtige batterijcapaciteit die lang mee gaat. Ook worden er verschillende opzetstukken meegeleverd waardoor hij geschikt is voor meerdere haarlengtes. De lengte instellingen zijn verstelbaar van 6 mm tot 60 mm. 

Voordelen

 • Geschikt voor intieme zone
 • Opzet stukken meegeleverd

Nadelen

 • Mesjes moeten om de zoveel tijd vervangen worden om irritatie te voorkomen

3. Gruttz®️ Bodygroomer Mannen

Gruttz®️ Bodygroomer Mannen - Manscaping - Body Trimmer Heren - Bodygroom - Extreem Krachtige Motor - Schaamhaar

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de best geteste bodygroomer voor mannen in 2012? Dan is de Gruttz®️ Bodygroomer Mannen wat voor jou! Dit is de beste bodygroomer voor mannen in 2024.

De Gruttz®️ Bodygroomer Mannen is een hygiënische bodygroomer die ervoor zorgt dat je fris bent en meer zelf vertrouwen hebt. De krachtige motor zorgt voor een gladde huid. Hiernaast is het ook uiterst geschikt om intieme delen te bereiken en schoon te houden.

Er worden ook nog twee keramische koppen meegeleverd. Op deze manier kan je zelf bepalen hoelang je de haartjes wil hebben. De scheerkop is ook nog is vervangbaar waardoor de hygiëne wordt behouden. Hierdoor heb je eigenlijk telkens een nieuwe en goede bodygroomer.

Voordelen 

 • Krachtige motor
 • Maakt weinig geluid

Nadelen 

 • Geen opbergetui erbij

4. Philips BG105/10 1000

Philips BG105/10 1000 serie - Body groom 100% waterdicht

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Als jij het fijn vind om te scheren onder de douche dan is de Philips BG105/10 1000 echt wat voor jou! Dit is de best geteste waterdichte bodygroomer van 2024. Met dit draadloze apparaat haal je alle haartjes weg.

Je lichaam ziet er altijd verzorgd uit, wanneer je de Philips BG105/10 1000 hebt gebruikt. Deze bodygroomer is waterbestendig, je kan hem dus gerust onder de douche meenemen. De Philips BG105/10 1000A is tot veertig minuten lang snoerloos te gebruiken. De oplaadtijd is wat aan de lange tijd, namelijk 14 uur.

Het Comfort-Tip snijblad met een coating van titanium voorkomt dat je je huid beschadigt tijdens het scheren. Daarnaast heeft deze bodygroomer een opzetkam die je in vijf standen kan instellen, van drie tot 12 mm.

De bodygroomer test wijst uit, dat deze lichaamstrimmer nog meer extraatjes heeft. De handgreep heeft bijvoorbeeld een antislip laag, zodat de Philips BG105/10 1000 vast in je hand ligt. 

Voordelen 

 • Draaibare scheerkop
 • Op vijf lengtes instelbaar

Nadelen

 • Lange oplaadtijd

5. Braun Body BS1000

Braun Body BS1000 - Mini Trimmer - Wit

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste op de lijst hebben we de Braun Body BS1000. Dit is de best geteste budget bodygroomer van 2024. Deze minitrimmer zorgt ervoor dat je weer een zachte en compacte huid hebt.

De Braun Body BS1000 is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is een minitrimmer die gemakkelijk mee kan op vakantie en andere bestemmingen.  Het heeft een speciale Duitse snijtechnologie. Hierdoor worden de haartjes nauwkeurig getrimd en gestyled op de manier zoals je zelf wilt.

Het apparaat is te gebruiken over het hele lichaam. Hiernaast is het te gebruiken voor natte en droge huid zodat je daar geen rekening mee hoeft te houden. Verder wordt er nog een opzetkam bijgeleverd en is het draadloos. Met de opzetkam kan je de haartjes scheren zoals je zelf wil.

Voordelen

 • Voor mannen en vrouwen
 • Waterbestendig

Nadelen

 • Kan te klein zijn voor sommige mensen

Veelgestelde vragen:

Is een bodygroomer waterdicht?

Veel moderne bodygroomers zijn waterdicht, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik onder de douche. Dit maakt het schoonmaken ook eenvoudiger. Het is echter altijd goed om de specificaties van het specifieke model te controleren.

Kan ik een bodygroomer gebruiken voor gevoelige gebieden?

Ja, veel bodygroomers zijn ontworpen met speciale opzetstukken en instellingen voor gevoelige gebieden zoals de schaamstreek. Let op de productbeschrijving om te zien of het model geschikt is voor deze toepassing.

Hoe vaak moet ik een bodygroomer gebruiken?

De frequentie van gebruik hangt af van persoonlijke voorkeur en de snelheid waarmee je haar groeit. De meeste mensen gebruiken een bodygroomer één tot twee keer per week om hun lichaamshaar in toom te houden.

Zijn er bodygroomers met meerdere opzetstukken?

Ja, veel bodygroomers worden geleverd met verschillende opzetstukken om te kunnen variëren in lengte en precisie. Dit maakt het mogelijk om verschillende lengtes van haar te trimmen en specifieke stylingbehoeften aan te pakken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>