juli 10

Beste Tandenstokers [Test 2024]

Best Geteste Tandenstoker

TePe Easypick

TePe Easypick XS/S Oranje

Met de TePe Easypick XS/S Oranje is je gebit altijd schoon en hygiënisch. De tandenstoker zijn gemaakt van siliconen waardoor ze een perfecte balans hebben van flexibiliteit en stevigheid. De borsteltjes zorgen voor een comfortabel gevoel bij je tandvlees. Met de brede grip kan je de tandenstoker makkelijk vast pakken en kom je overal bij. Kortom, de beste tandenstokers van 2024!

Tanden stoken is zeer belangrijk voor je gebit. Het haalt tandplak weg en daardoor krijg je geen tandsteen en ga je niet uit je mond stinken. Maar welke tandenstokers moet je gebruiken.

Zo hebben wij meerdere producten getest en de beste 5 tandenstokers in een lijst verwerkt. Ze hebben ook een eigen cijfer gekregen. In dit artikel vind je dus de beste tandenstokers van 2024?

Ben jij dus benieuwd naar de uitslag? Aarzel dan niet en lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

18

Uur onderzoek gedaan

22

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Tandenstokers

TePe Easypick

Best Koop Tandenstoker
1. TePe Easypick XS/S Oranje

Jordan Tandenstoker Dun

Beste Houten Tandenstokers
2. Jordan Tandenstoker Dun

Jordan 3 in 1 Flosser

Beste 3 in 1 Tandenstokers
3. Jordan 3 in 1 Flosser

GUM Soft Picks Advanced Regular

Beste Luxe Tandenstokers
4. GUM Soft Picks Advanced Regular

TePe Interdentale Ragers

Beste Ragers Tandenstokers
5. TePe Interdentale Ragers


Top 10 Beste tandenstokers

Heb jij geen tijd om dit hele artikel te lezen, maar ben je wel benieuwd naar de best geteste tandenstokers? In onderstaand overzicht vind je de meest verkochte producten bij een grote webshop van Nederland.

Deze producten doen ook zeker niet onder van de producten uit de tandenstokers 2024 test!


Waar op letten bij het kopen van Tandenstokers?

Je zult misschien denken dat het kopen van tandenstokers heel eenvoudig is. Maar daar zul je over verbazen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten tandenstokers

Daarom proberen wij je op weg te helpen met dit artikel. Hieronder hebben we namelijk een aantal criteria voor je op een rijtje gezet zodat je een miskoop kan voorkomen.

Hier hebben we ook gekeken naar de consumentenbond. Na het lezen van deze belangrijke informatie kan je weer doorgaan naar de beste tandenstokers van 2024!

Materiaal

Het materiaal van een tandenstoker kan zeer verschillen. De meeste mensen denken als ze aan een tandenstoker, denken aan een houten. Dit is een standaard beeld wat mensen hebben. Echter zijn er veel meer tandenstokers van andere materialen.

Wat jouw voorkeur is, ligt aan jezelf. Wij raden aan om het beide een keer te ervaren en daar je beslissing op te maken waar jij je gebit mee schoonmaakt.

Dikte

Een tandenstoker gaat tussen je tanden. Dit kan zeer pijnlijk zijn als de tandenstoker eigenlijk iets te dik is. Daarom zijn er verschillende maten tandenstoker die zorgen dat het voor niemand te pijnlijk is. 

Het is goed om te kijken welke maat je nodig hebt voor je eigen gebit. Hierdoor heb jij niet elke keer pijn als je gaat tandenstoken. 

Soort tandenstoker

Zoals we net al gezegd hebben zijn tandenstoker er in verschillende materialen, maar ze zijn er ook in verschillende soorten. Zo zijn ze er recht, krom en etc.

Wat iedereens favoriet is, ligt aan de persoon. Als jij alles in een product wilt hebben dan is een 3 in 1 tandenstoker de beste optie voor jou.


Wat zijn de beste Tandenstokers van 2024?

We hebben het nu wel genoeg gehad over de tandenstokers! Daarom gaan we nu door naar de belangrijkste sectie van dit artikel. Er wordt antwoord gegeven op de vraag: welke tandenstokers zijn het beste?

Wij van Mannenvisie hebben meerdere producten getest om zo de ultieme Top 5 te vormen. In dit rijtje zitten dan ook alleen de beste tandenstokers van 2024.

Ze hebben namelijk een eindcijfer gekregen en zijn beschreven met een beknopte review. Ben jij benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!

1. TePe Easypick XS/S Oranje

TePe Easypick

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Je hebt net al een kleine introductie gehad van het product, maar de TePe Easypick XS/S Oranje staat op ons nummer 1! Hierdoor zijn het de beste tandenstokers van 2024.

Deze tandenstokers zijn gemaakt van siliconen waardoor er een optimale balans is. Dit komt door dat de tandenstokers heel flexibel is en overal bij kan, maar toch stabiel zodat hij alles wel goed blijft schoonmaken.

Niet onbelangrijk bij een tandenstoker is dat hij geen pijn doet aan je tandvlees. De borsteltjes voelen fijn en zacht aan. Hierdoor is het niet vervelend om deze tandenstokers te gebruiken.

Door de brede onderkant kan je de tandenstoker goed vast pakken. Hierdoor kun je op de plekken waar wat meer vuil zit makkelijk verwijderen.

Voordelen TePe Easypick XS/S Oranje

 • Gemaakt van siliconen
 • Borsteltjes voelen zacht en comfortabel aan
 • Je hebt veel grip
 • Makkelijk mee te nemen

Nadelen TePe Easypick XS/S Oranje

 • Zijn kleine borsteltjes

2. Jordan Tandenstoker Dun

Jordan Tandenstoker Dun

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij liever een houten tandenstoker? Dan zit je met de Jordan Tandenstoker Dun aan het goede adres. Deze tandenstokers zijn zeer dun en kunnen overal goed bij.

Het grote voordeel van deze tandenstoker is dat je beide kanten kunt gebruiken als tandenstoker. Hierdoor zit je niet vast aan een kant. Daardoor kan je veel beter en langer je gebit schoonmaken.

Een kale houten tandenstoker zou natuurlijk niet zo lekker zijn in je mond. Daarom heeft deze tandenstoker een mint laagje op de buitenkant. Je zult tijdens het tanden stoken een lekker mint smaakje proeven.

Met een pakketje tandenstokers kun je heel lang mee doen. Doordat er 100 tandenstokers in het pakje zitten zul je nooit meer zonder tandenstokers zijn.

Voordelen Jordan Tandenstoker Dun

 • De tandenstokers zijn van hout
 • Je kunt beide kanten gebruiken
 • Er zit een mintsmaak op
 • 100 tandenstokers in een bakje

Nadelen Jordan Tandenstoker Dun

 • Kunnen breken

3. Jordan 3 in 1 Flosser

Jordan 3 in 1 Flosser

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we de Jordan 3 in 1 Flosser. Dit is een tandenstoker die drie dingen kan schoonmaken in je mond. Ideaal voor een schoon gebit

Deze tandenstokers komen in een zeer goede prijs. Hierdoor zijn ze voor iedereen beschikbaar. Iedereen zal met deze tandenstokers een mooi en schoon gebit krijgen. 

Het product is niet alleen een tandenstoker. Je kunt er namelijk ook mee flossen en je tong schrapen. Dit zorgt ervoor dat je bijna alles in je mond schoon maakt. Daardoor blijven er geen etensresten achter in je mond. 

Voordelen Jordan 3 in 1 Flosser

 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 • 3 in 1 flosser
 • Je hele gebit wordt schoongemaakt
 • Je krijgt 36 tandenstokers

Nadelen Jordan 3 in 1 Flosser

 • Het heeft geen smaakje

4. GUM Soft Picks Advanced Regular

GUM Soft Picks Advanced Regular

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de GUM Soft Picks Advanced Regular is jouw gebit altijd schoon door de speciale vorm. Deze tandenstokers zijn niet recht zoals alle andere tandenstokers.

Het grote voordeel van deze tandenstokers is dat ze niet recht zijn, maar licht gebogen zijn. Hierdoor kom jij bij alle moeilijke plekjes in je gebit. Zelfs alle hardnekkige etensresten zullen niet blijven.

Door het laagje fluoride op de tandenstokers maakt het je tanden ook nog eens schoon. Dit betekent echter niet dat je tanden niet hoeft te poetsen. Het is een extra middel voor je tanden. 

Door het opbergdoosje zijn de tandenstokers makkelijk mee te nemen als je onderweg gaat. Hierdoor heb je nooit meer etensresten als je ergens bent. 

Voordelen GUM Soft Picks Advanced Regular

 • Ze zijn licht gebogen
 • Met een laagje fluoride
 • Makkelijk mee te nemen

Nadelen GUM Soft Picks Advanced Regular

 • Redelijk duur

5. TePe Interdentale Ragers

TePe Interdentale Ragers

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats staan de TePe Interdentale Ragers. Deze zijn ideaal als je ragers wilt die een bepaalde dikte hebben. Zodat alles goed weg gaat.

De ragers zijn in 8 verschillende maten beschikbaar waardoor je altijd de juiste dikte hebt voor tussen je tanden. Iedereen zult een rager hebben die past in zijn gebit.

De ragers maken goed schoon door de plastic gecoate metalendraad. Dit maakt niet alleen goed schoon, het is ook niet pijnlijk. Wat niet onbelangrijk is. 

De tandenstokers zijn ontwikkeld in samenwerking met Zweedse deskundigen. Hierdoor weet je zeker dat je een kwalitatief goed product koopt

Voordelen TePe Interdentale Ragers

 • Zijn in 8 verschillende maten beschikbaar
 • Goede reiniging door het plastic gecoate metalendraad
 • Ontwikkeld in samenwerking met Zweedse deskundigen

Nadelen TePe Interdentale Ragers

 • Kan lastig zijn welke maat je nodig hebt

Veelgestelde vragen:

ℹHoeveel tandenstokers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 12 tandenstokers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de tandenstokers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste tandenstokers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>