juli 10

Beste tandsteenverwijderaar [Test 2024]

Best Geteste Tandsteen Verwijderaar

V-goods tandsteenverwijderaar

V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar

Met de V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar is tandsteen van de verleden tijd. Met de 5 verschillende standen kan je al het tandsteen en tandplak heel eenvoudig weghalen. Zonder dat dit pijnlijk wordt bij je tandvlees. Met de 3 opzetstukjes houd je eenvoudig je gebit schoon. Door het fijne, maar compacte formaat ligt hij zeer fijn in je hond. Dus zeg maar gedag tegen gevoelig tandvlees of een slechte adem met deze tandsteen verwijderaar!

Tandsteen is vaak de bron van problemen in je gebit. De tandsteen helpt mee aan ontstoken tandvlees, een slechte adem en gaatjes. Het is daarom belangrijk dat je de tandsteen verwijdert. Dit hoeft niet door de tandarts gedaan te worden. Je kunt het zelf met een tandsteen verwijderaar 

Er zijn veel verschillende goede tandsteen verwijderaars op de markt en dan kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij van Mannenvisie dit artikel geschreven om je op weg te helpen. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: wat is de beste Tandsteen Verwijderaar? Lees snel verder om er achter te komen welke de beste optie is en waarom!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Tandsteen Verwijderaars

V-goods tandsteenverwijderaar

Beste Koop Tandsteen Verwijderaar
1. V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar

DEN-T® PRO U500

Beste Professionele Tandsteen Verwijderaar

2. DEN-T® PRO U500

iSmile Tandsteen Verwijderaar

Beste Waterdruk Tandsteen Verwijderaar 
3. iSmile Tandsteen Verwijderaar

V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

Beste Premium Tandsteen Verwijderaar
4. V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

PD Tandsteen Verwijderaar

Beste Simpele Tandsteen Verwijderaar
5. PD Tandsteen Verwijderaar

Top 10 Beste Tandsteen Verwijderaars

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Tandsteen Verwijderaars.  Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de Tandsteen Verwijderaars test 2023!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Tandsteen Verwijderaar?

We hebben net al aangegeven dat het best lastig kan zijn om de juiste tandsteen verwijderaar te kiezen. De meeste lijken heel erg op elkaar of ze ze gebruiken een hele andere methode. Hoe weet je nu dat je de juiste tandsteen verwijderaar koopt?

Wij hebben hieronder een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Deze punten moet je zeker doornemen. Op deze manier kan je ook een miskoop voorkomen. 

Design

Tandsteen kan op meerde manieren verwijderd worden. Dat is de reden waarom er veel tandsteen verwijderaars zijn die allemaal een ander design hebben. Deze zijn erg verschillend van elkaar. Het is dus verstandig om eerst alle design op een rijtje te hebben. 

Omdat iedereen iets anders fijn vindt op het gebied van je gebit raden wij je aan om te kijken wat je persoonlijk prettig lijkt. Dit komt doordat je gevoelig tandvlees kan hebben.

Techniek

Er zijn meerdere technieken om tandvlees te verwijderen. Zo gebruiken de meeste tandsteen verwijderaars de triltechniek. Hiermee wordt het tandsteen verwijderd door hele snelle trillingen. Dit kan via harde of zachte stand gedaan worden.

Er is ook een techniek waarmee tandsteen wordt verwijderd door middel van waterdruk. Dit is zeer fijn als je gevoelig tandvlees en tanden hebt. Je moet zelf bekijken welke jij persoonlijk het fijnste vindt.

Prijs

De prijs van een tandsteen verwijderaar kan heel erg verschillen. Dit komt doordat er ook producten bestaan die met de hand werken. Die zijn natuurlijk een stuk goedkoper dan moderne tandsteenverwijderaars met de nieuwste technieken.

Stel daarom van tevoren je budget vast en selecteer daarmee een paar tandsteen verwijderaars waardoor je niet te veel gaat betalen.


Wat is de beste Tandsteen Verwijderaar van 2023? 

In deze sectie gaan we antwoord geven op 2 belangrijke vragen: welke tandsteen verwijderaar is het beste? En welke tandsteen verwijderaar past het beste bij mij? Er zijn meerdere tandsteen verwijderaars getest en hebben de 5 beste producten in een lijst verwerkt. Ze hebben ook allemaal hun eigen categorie en zijn omschreven met voor- en nadelen.

Er zit ook nog een review bij, zodat je precies weet wat je van het product kan verwachten. Ben jij dus benieuwd naar de beste tandsteen verwijderaar van 2023? Lees dan snel verder!

1. V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar

V-goods tandsteenverwijderaar

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als beste uit de test de tandsteen verwijderaar test is de V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar. Met deze tandsteen verwijderaar heb jij een schoon gebit en hoef je niet een extra afspraak bij de tandarts in te plannen.

Je gebit kan natuurlijk enorm gevoelig zijn, daarom wil je niet dat je pijn gaat krijgen tijdens het verwijderen van de tandsteen. Om te zorgen dat dit niet gebeurt zijn er 5 verschillende standen. Deze gaan van ultrazacht voor gevoelig tandvlees tot supersterk voor hardnekkig tandsteen.

Bij dit product krijg je 3 extra opzetstukken geleverd. Deze opzetstukken hebben allemaal een eigen functie. Zo is er een opzetstuk voor het tandoppervlakte. Hierdoor wordt het een eitje om je gebit schoon te maken. 

Met maar liefst 21.000 slagen per minuut maakt hij je gebit zeer goed schoon. Dit is dezelfde kwaliteit die ze gebruiken bij de tandarts.

Door het zeer compacte design is hij zeer makkelijk mee te nemen. Je kunt ook op vakantie je gebit goed schoonmaken. Daarnaast ligt hij zeer lekker in je hand.

Voordelen V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar

 • 5 verschillende standen
 • 3 opzetstukken
 • Net zo professioneel als bij de tandarts
 • Een compact model

Nadelen V-Goods Professionele Tandsteen Verwijderaar

 • Geen handleiding bij geleverd

2. DEN-T® PRO U500

DEN-T® PRO U500

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je op zoek naar een tandsteen verwijderaar die ontwikkeld is door mondzorg specialisten? Dan is de DEN-T® PRO U500 een uitstekende optie. 

Veel mensen poetsen voordat ze naar bed gaan even goed hun tanden. Door dan ook meteen je tandsteen te verwijderen kan je naar bed met een schoon gebit. Doordat het dan donker kan zijn is er een LED-lamp ingebouwd. Hierdoor kun jij ook alles zien als het donker is. 

Deze tandsteen verwijderaar maakt gebruik van ultrasonische technologie. Hierdoor kan het 2000000 vibraties per minuut doen. Tandsteen heeft geen kans meer. Door deze technologie gaat hij pas beginnen met rillen als de tip van je tand aangeraakt wordt.

Door al deze vibratie kan het pijn doen aan gevoelig tandvlees. Door het veiligheidssysteem stopt hij direct als tandvlees aangeraakt wordt. 

Voordelen DEN-T® PRO U500

 • Heeft een ingebouwde LED-lamp
 • Maakt gebruik van ultrasonische technologie
 • Stopt automatisch als het tandvlees geraakt wordt
 • 5 verschillende standen

Nadelen DEN-T® PRO U500

 • Hij kan luidruchtig zijn

3. iSmile Tandsteen Verwijderaar

iSmile Tandsteen Verwijderaar

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Met de iSmile Tandsteen Verwijderaar haal jij een tandsteen verwijderaar die met water werkt. Dit product is ideaal als je snel last hebt van gevoelig tandvlees of tanden. 

Deze tandsteen verwijderaar is de enige in deze top 5 dat werkt door middel van water. Door de waterdruk wordt het tandvlees schoongemaakt. Hierdoor krijg je een sterk en gezond gebit.

Je krijgt niet alleen de tandsteen verwijderaar, maar ook 5 opzetstukken en een reistas. Dit in combinatie dat een volle accu 20 dagen meegaat, is hij ideaal voor als je op vakantie gaat.

Heb je weinig tijd en wil je dingen combineren? Dat kan met dit product. Doordat hij IPX7 waterproof is kan je er mee onder de douche staan zonder dat hij kapot gaat. Hierdoor kan je weer tijd besparen. 

Voordelen iSmile Tandsteen Verwijderaar

 • Maakt schoon met water 
 • Een volle accu gaat 20 dagen mee
 • Hij is IPX7 waterproof

Nadelen iSmile Tandsteen Verwijderaar

 • Je moet hem met water bijvullen

4. V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats staat de V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar. Dit model is van hetzelfde merk van de eerste plaats. Dit is de opvolger daarop. Hij heeft de nieuwste technieken, maar komt daardoor in de hogere prijsklasse.

De materialen die gebruikt zijn voor deze tandsteen verwijderaar zijn allemaal duurzaam. Hierdoor is het minder slecht voor het milieu. Dit in combinatie met subliem afwerkingsniveau heeft hij een moderne uitstraling.

Naast de tandsteen verwijderaar krijg je ook een tandarts zetje. Hiermee kan je meestal toch net iets nauwkeuriger te werk gaan. Doordat het zo smal is.

De techniek die gebruikt wordt is de supersonische triltechniek. Hierdoor haalt hij 200.000 slagen per minuut waardoor al het tandsteen zo weg gaat.

Voordelen V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Met tandarts zet
 • Maakt gebruik van supersonische triltechniek

Nadelen V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

 • Duurste van deze lijst

5. PD Tandsteen Verwijderaar

PD Tandsteen Verwijderaar

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij niet zo een moeilijk apparaat om al je tandsteen te verwijderen? Met PD Tandsteen Verwijderaar krijg je 2 tandsteenhaakjes. Geen techniek alleen maar een stok waardoor het lekker makkelijk is.

Tandsteen kan worden weggehaald worden met de nieuwste apparaten, maar de standaard tandsteenhaakjes zullen altijd blijven werken. Het grote voordeel is dat ze zeer goedkoop zijn vergeleken met de moderne apparaten.

Doordat de haakjes bij de uiteindes gebogen zijn kan je overal makkelijk bij. Dit is natuurlijk zeer fijn als je bovenin je gebit wat moet weghalen.

Daarnaast zijn er 2 verschillende zijdes zodat je op de juiste manier de tandsteen kan verwijderen zonder dat je last krijgt van gevoelig tandvlees.

Voordelen PD Tandsteen Verwijderaar

 • Heel goedkoop
 • Je kunt overal makkelijk bij
 • Gemaakt van roestvrij staal
 • 2 verschillende zijdes

Nadelen PD Tandsteen Verwijderaar

 • Alles moet met de hand gedaan worden

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel tandsteen verwijderaars hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten tandsteen verwijderaars getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de tandsteen verwijderaars op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste tandsteen verwijderaars op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>