juni 5

Waar woont John de Bever?

Waar woont John de Bever? John de Bever, geboren in Berlicum op 7 april 1965, is veel meer dan alleen een voormalig voetballer.

Na een succesvolle carrière op het veld en in de zaal, gooide hij het roer om en werd een bekende zanger.

Met zijn aanstekelijke muziek en optredens verovert hij vele harten. Wil je weten waar deze multigetalenteerde artiest zijn thuis heeft? Blijf lezen om erachter te komen waar John de Bever woont!


Waar woont John de Bever?

John de Bever, geboren op 7 april 1965 in Berlicum, begon zijn leven in dit Brabantse dorp.

Op latere leeftijd verhuisde hij naar Den Bosch, waar hij zijn voetbalcarrière begon en later ook zijn zangcarrière een vlucht nam.

Recentelijk, op 18 augustus 2023, verruilde hij zijn appartement in Den Bosch voor een nieuwe woning in de Haverleij, ook in dezelfde stad. 

Het nieuwe appartement biedt een ruim uitzicht over de golfbaan en het landschap.

Het is zijn tiende verhuizing in de afgelopen vijftien jaar, aangezien hij en zijn partner, Kees Stevens, vaak hebben verhuisd in hun samenwoonperiode. 


Waar komt John de Bever vandaan?

John de Bever, oorspronkelijk uit het Brabantse Berlicum, staat bekend als een veelzijdige persoonlijkheid. Hij begon zijn carrière als voetballer, zowel op het veld als in de zaal.

Later maakte hij de overstap naar de muziekwereld, waar hij succesvolle hits scoorde en optrad op diverse evenementen. In zijn dagelijks leven combineerde hij zijn passies voor muziek en voetbal.

Hij was vaak te vinden op voetbalevenementen en trad regelmatig op tijdens feesten en festivals.

Berlicum staat bekend om zijn Brabantse gezelligheid en gemeenschapsgevoel, wat goed past bij de informele en hartelijke persoonlijkheid van John de Bever. Bovendien is hij goed bevriend met Frans Bauer, dus de gezelligheid komt uit Brabantse hoek!

Hoewel hij ooit uit Berlicum vertrok, blijft hij trouw aan zijn Brabantse roots en is hij geliefd bij velen in de regio.


Wie is John de Bever? Een kijkje in het leven

Wie is John de Bever?

Zijn veelzijdige carrière begon in zijn jeugd, toen hij als jonge tiener al opviel als zanger tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse.

Zijn zangtalent trok de aandacht van Pierre Kartner, wat resulteerde in zijn eerste single "Als ik later eens trouw". Na enkele muzikale successen besloot John zich toe te leggen op voetbal.

Als zaalvoetballer verwierf hij faam, vooral bij Bunga Melati in Tilburg. Later maakte hij de overstap naar het veldvoetbal bij Dordrecht'90. Hoewel zijn voetbalcarrière kort was, speelde hij ook interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam.

Na zijn sportieve carrière keerde John terug naar de muziek. Hij scoorde talloze hits, waaronder "Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht" en "Toen kwam jij" met Anny Schilder. Zijn muzikale successen brachten hem ook op televisie, waar hij deelnam aan programma's als Fort Boyard en Expeditie Robinson.

Naast zijn muzikale en sportieve prestaties staat John de Bever bekend om zijn openheid over zijn homoseksualiteit en zijn warme persoonlijkheid. Met zijn Brabantse charme en oprechte enthousiasme heeft hij een grote schare fans weten te verzamelen, zowel in de muziek- als in de sportwereld.

Op dit moment, op de leeftijd van 59 jaar, blijft John actief als zanger en entertainer, geliefd bij velen in Nederland en daarbuiten.


John de Bever huis

John de Bever's huis is gelegen in de Haverleij, Den Bosch. Het betreft een ruim appartement met uitzicht op de golfbaan en omgeving.

Het pand heeft een oppervlakte van 208 vierkante meter en is prachtig afgewerkt met een royale woonkamer, leefkeuken, slaapkamers en meer.

De vraagprijs hiervan betrof € 775.000, maar wat hij en zijn partner hiervoor exact betaalden, is niet bekend.

Het betreft een ruim en luxueus optrekje. John de Bever en zijn partner hebben het gekocht na de verkoop van hun vorige appartement.


Veelgestelde vragen

Waar woont John de Bever op dit moment?

John de Bever woont momenteel in een appartement in de Haverleij, gelegen in Den Bosch.

Hoe ziet het huis van John de Bever eruit?

Het huis van John de Bever is een ruim appartement met een oppervlakte van 208 vierkante meter. Het heeft een schitterend uitzicht over de golfbaan en het landschap.

Wat is de vraagprijs van John de Bever's huis?

De vraagprijs van John de Bever's nieuw gekochte huis was oorspronkelijk € 775.000, maar het is niet bekend welk bedrag hij uiteindelijk heeft betaald.

Hoe vaak is John de Bever verhuisd?

John de Bever en zijn partner hebben in totaal 10 keer verhuisd in de afgelopen 15 jaar.

Waar woonde John de Bever voorheen?

Voorheen woonde John de Bever in een appartement in Den Bosch voordat hij naar de Haverleij verhuisde.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>