juni 5

Waar woont Marco Schuitemaker?

Waar woont Marco Schuitmaker? Marco is een getalenteerde Nederlandse zanger uit Oude Pekela, geboren op 14 maart 1999. Hij brak door in 2023 met zijn hit "Engelbewaarder" en heeft sindsdien veel harten veroverd met zijn muziek.

Naast zingen heeft hij een opleiding in accountancy voltooid en geniet hij van auto's. Wil je weten waar Marco nu zijn thuis heeft gevonden? Lees verder om erachter te komen waar hij tegenwoordig woont!


Waar woont Marco Schuitemaker?

Marco Schuitmaker, nu 25 jaar oud, heeft door de jaren heen op verschillende plekken gewoond. Geboren en getogen in het rustige Oude Pekela, begon zijn muzikale reis daar op jonge leeftijd.

Na zijn jeugd verhuisde hij naar Groningen voor zijn studie. Na enige tijd verhuisde hij naar Amsterdam om zijn muzikale carrière verder te ontwikkelen.

Daar, te midden van de bruisende muziekscene, vond hij zijn thuis.

Inmiddels woont Marco Schuitemaker weer nabij Groningen, namelijk in het kleine Peize, Drenthe.


Waar komt Marco Schuitemaker vandaan?

Marco Schuitmaker, een jonge en getalenteerde zanger, komt oorspronkelijk uit het schilderachtige Oude Pekela, een gezellig dorpje in Groningen dat bekend stond om zijn vriendelijke gemeenschap en pittoreske landschappen. 

Hij begon zijn dag vaak met een stevige bak koffie terwijl hij zich voorbereidde op repetities en opnames in de studio.

Naast zijn muziekcarrière genoot hij van wandelingen door de groene omgeving van Oude Pekela en ontspannen momenten aan de oevers van de nabijgelegen kanalen.

Het was de perfecte plek om tot rust te komen en inspiratie op te doen voor nieuwe nummers. 


Wie is Marco Schuitemaker? Een kijkje in het leven

Wie is Marco Schuitmaker? Marco is een Nederlandse zanger die op 14 maart 1999 het levenslicht zag.

Als kind ontdekte hij al snel zijn passie voor zingen en nam deel aan talentenjachten. Op 17-jarige leeftijd bracht hij zijn eerste nummer uit, genaamd "Niemand kust als jij".

Na zijn middelbareschooltijd twijfelde hij over zijn studiekeuze, maar volgde uiteindelijk een opleiding in accountancy. Echter, zijn liefde voor muziek bleef groeien.

Het keerpunt in Marco's carrière kwam in september 2022 toen hij zijn eigen versie uitbracht van "M'n engelbewaarder". Dit nummer werd bijzonder gewaardeerd door zijn collega John de Bever.

Dit nummer ging viral op TikTok en bracht hem nationale bekendheid. Sindsdien heeft Marco meerdere hits op zijn naam staan, waaronder "Engelbewaarder", dat de Nederlandse hitlijsten bestormde en hem een gouden en later zelfs platina plaat opleverde.

Naast zijn muziek heeft Marco ook samengewerkt met bekende artiesten zoals Jan Smit en Donnie. Hij trad op tijdens grote evenementen zoals 538 Koningsdag en won verschillende awards, waaronder een Edison in de categorie Hollands.

Op 4 maart 2024, op 25-jarige leeftijd, won Marco een Edison Pop Award en kondigde hij zijn eerste soloconcert aan in de Gelredome. De kaartverkoop was een groot succes en zijn populariteit blijft groeien.

Kortom, Marco Schuitmaker is een getalenteerde zanger die met zijn unieke stem en aanstekelijke persoonlijkheid de harten van velen heeft veroverd.


Marco Schuitemaker huis

Met zijn groeiende succes greep hij de kans om een nieuw huis te verwerven. Het simpele woord 'huis' doet echter geen recht aan de prachtige woning van Marco Schuitmaker. Hij heeft namelijk een schitterend vrijstaand landhuis gekocht in het schilderachtige Peize, nabij Groningen.

Hoewel het landhuis oorspronkelijk werd aangeboden voor € 945.000, slaagde Marco erin het te bemachtigen voor een indrukwekkende
€ 900.000. 

Bovendien liet Marco een hypotheek vestigen van meer dan € 1,1 miljoen op zijn nieuwe thuis.


Veelgestelde vragen

Waar woont Marco Schuitmaker?

Marco Schuitmaker woont momenteel in een prachtig vrijstaand landhuis in Peize, gelegen nabij Groningen.

Is Marco Schuitmaker getrouwd?

Ja, Marco Schuitmaker is getrouwd met zijn jeugdliefde, Sophie, en samen genieten ze van hun leven in Peize.

Wat doet Marco Schuitmaker voor de kost?

Marco Schuitmaker is een Nederlandse zanger en artiest, bekend om zijn hits zoals "Engelbewaarder".

Wat is de leeftijd van Marco Schuitmaker?

Marco Schuitmaker is geboren op 14 maart 1999, wat hem op dit moment 25 jaar oud maakt.

Heeft Marco Schuitmaker kinderen?

Nee, Marco Schuitmaker heeft op dit moment geen kinderen.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>